2012. június 15., péntek

Handprinted fabric Swap II avagy kreatív textilfestés csere-bere alapon

Rég írtam ide, nem is tudom hirtelen, mivel kezdjem...

Nem olyan rég megkeresett Petra, aki a Bag of Pretty blog szerzője. Cikket ír egy másik blognak, név szerint Paul&Paula-nak, a kedvenc magyar designereiről, amibe a Bimbát is szeretné bevonni, és örülne, ha előtte a saját blogján is szerepelne valami. Interjú lett belőle, mely angolul készült, mivel Petra olvasóinak többsége amerikai. Alább olvashatjátok:


S ha már ide kattintottatok, érdemes körülnézni kicsit, mert nagyon jó kis blogot ír Petra! Szuper ötleteket ad saját készítésű dolgok elkészítéséhez, vicces design tárgyakkal szórakoztatja az olvasóközönséget, ugyanakkor  hasznos tippekkel lát el Bennünket azzal kapcsolatban, hogy miként lehet kreatívan eltölteni az időnket a gyerekek társaságában. E mellett még rengeteg versenyről, pályázatról szerezhettek tudomást a világ minden tájáról, melyek design ill. művészeti vonatkozásúak.
Bag of Pretty facebook oldala itt található:

Jómagam is részt veszek egy jópofa dologban, egy mondjuk azt "csereprogramban", melyre Petra hívta fel a figyelmemet. ( ...nagyon kedves ez a Petra, mindig mond valami jó ötletet, ezúton is kösziii!) 



A lényege, hogy 4 db 50x50cm-es anyagfelületen kell valami saját készítésű, kreatív "lenyomatot" hagyni, természetesen textilfestékkel, amelyeket ezután 4 különböző emberkének kell elküldeni, s én is kapok 4 anyagot ezektől a "cserepartnerektől". Ezután pedig lehet szaporítani a karaktereket a kapott anyagokkal kapcsolatban, természetesen ki-ki a saját blogján. Jól hangzik nem?
Nekem 2 amerikai és 1 ausztrál partnert "dobott a gép", legközelebb Róluk is írok majd(már amennyit tudni lehet Róluk a hálóról).

Most még a tervezési szakaszban járok, de hamarosan képeket is mutatok!

Addig is élvezzétek a nyarat, az ifjabbak pedig a VAKÁCIÓÓÓÓÓT!:) 








1 megjegyzés:

Petra írta...

Nagyon kedves vagy Dia:) Koszi!