2011. június 11., szombat

Készülő párnakollekció



Nemrég elkészültek a  b i m b a  párnakollekció első darabjai! Lassan készülnek a többiek is, de tekintettel arra, hogy kezdetét vette az oviszünet, illetve az iskolaszünet is mindjárt, ez kicsit lassabb lesz, mint gondoltam...:) Addig is pár fotó ízelítőként! (...hamarosan jönnek a takarók és játszószőnyegek, valamint mamitáskák és gyerektáskák is!)



Méretüket tekintve 50x50 centisek, és a marokállatokhoz hasonló anyagpárosítással készültek. Összességében ugyanaz elmondható róluk, mint a marokállatokról. Itt is megvannak a versek, az egyenesek és görbék ütköztetéséből adódó ritmusjátékok, illetve a kontrasztos színek. 
A párnák érdekessége, hogy mindegyikre rávarrtam egy vagy több pántot, amelyet a kisgyerekek előszeretettel nézegetnek, piszkálgatnak, viszont, hogy ne csak szépek és érdekesek legyenek, funkciójuk is van nekik; ezeknél fogva lehet a párnát felakasztani pl. kiságy rácsára, szék támlájára, stb. Ha a belső párnát kivesszük a huzatból, akkor az telepakolható a gyerkőc puha állatkáival, textilmesekönyvekkel, cumival, vagy bármi egyébbel, amit szeretnénk.

Nincsenek megjegyzések: